Bolti hentes

A képzési programok az LK-EURÓPA Kft. Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben megtekinthetők.

OKJ száma: 31 541 01

Nyilvántartásbavételi szám: E-000083/2014/A005

 

A képzés célja:
Legyen képes a húsrészeket szakszerűen előkészíteni, testtáji darabolást,
csontozást végezni, hús és húskészítmény hűtőpultra helyezését végezni,
kereskedelemben értékesítést végezni, kiszolgálni a vevőket.

A képzés időtartama: 3 hónap
Óraszám: 300 óra
Ebből elméleti képzés: 60 óra
Gyakorlati képzés: 240 óra

Rendszeressége:
elméleti oktatás hétvégeken, illetve hétköznap délutáni időpontban, heti 1-2 alkalommal
gyakorlat: hallgatókhoz igazodva, a gyakorlóhellyel egyeztetve egyéni ütemezés szerint teljesíthető

Megengedett hiányzás: 10 % (30 óra)

A képzés helyszíne: Debrecen

A jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság

A képzés moduljai: A húsipari és malomipari munkavégzés követelményei
Darabolás, csontozás
Húsipari értékesítés

Csoportlétszám: 15-20 fő

A képzés teljes költsége: 148.000,- Ft

Jelentkezés helye:
LK-Európa Kft, 4024 Debrecen, Kossuth u. 3. 2/6.
Tel: 06-52-597-048, 06-70-561-5575

A képzés tervezett kezdési időpontja: folyamatos

Jelentkezem