Diétás szakács

A képzési programok az LK-EURÓPA Kft. Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben megtekinthetők.

OKJ száma: 35 811 03

Nyilvántartásbavételi szám: E-000083/2014/A023

 

A képzés célja:
A végzett détás szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások),valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) legyen képes a dietetikus által összeállított étrend elkészítésére.

A képzés időtartama: 3 hónap
Óraszám: 240 óra
Ebből elméleti képzés: 72 óra
Gyakorlati képzés: 168 óra

Rendszeressége:
elméleti oktatás hétvégeken, illetve hétköznap délutáni időpontban,
heti 1-2 alkalommal
gyakorlat: hallgatókhoz igazodva, a gyakorlóhellyel egyeztetve egyéni
ütemezés szerint teljesíthető

Megengedett hiányzás: 10 % (24 óra)

A képzés helyszíne: Debrecen

A jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség
a szakács szakma munkaterületén a szakirányú képesítést megszerzését követően végzett 2 év
egészségügyi alkalmasság

A képzés moduljai: Táplálkozási alapismeretek
Diétás ételkészítés

Csoportlétszám: 15-20 fő

A képzés teljes költsége: 125.000,- Ft

Jelentkezés helye:
LK-Európa Kft, 4024 Debrecen, Kossuth u. 3. 2/6.
Tel: 06-52-597-048, 06-70-561-5575

A képzés tervezett kezdési időpontja: folyamatos

Jelentkezem