fbpx

Munkavédelmi előadó

A képzés célja:
A nemzetgazdaság valamennyi ágazatában alkalmazható kompetenciákkal rendelkezik a munkahelyi egészség és biztonság megvalósításához szükséges tevékenységek területén. Elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálását.
Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez.

A képzés időtartama:4,5 hónap

Óraszám: 300 óra

Rendszeressége: folyamatos

A képzés zárása :  a szakmai képzés elvégzésének igazolásáról szóló tanúsítvány kiadásának feltételei :

A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben (FAR) tanúsítványt állít ki.  A tanúsítvány a képesítő vizsgára bocsátásnak a feltétele.

A tanúsítvány kiadásának feltételei: A szakmai képzést záró írásbeli feladatlap legalább 51%-os teljesítése, a projektfeladat legalább 60%-os teljesítése.

A képzés végén kiállított dokumentum: tanúsítvány
A képesítő vizsga letétele után: képesítő bizonyítvány

A képzés tervezett időpontja: folyamatos

Megengedett hiányzás: 20%  (60 óra)
A képzés helyszíne: Debrecen
A jelentkezés feltétele: érettségi végzettség
egészségügyi alkalmassági

Csoportlétszám: minimum 12 fő

Képzési díj: 225.000,- Ft, mely magában foglalja az elméleti és gyakorlati képzés minden költségét, a képesítő vizsga díját nem. A vizsgát Akkreditált Vizsgaközpontokban lehet letenni.

Részletfizetési lehetőség biztosított a képzés ideje alatt.

Jelentkezés helye: a weboldalon a Jelentkezem gombra kattintva.
Tel: 06-52-476-405, 06-70-561-5575

A megszerzett képesítéssel betölthető munkakör: 3163 Munkavédelmi technikus, Baleset-elhárítási megbízott, Balesetvédelmi és üzembiztonsági megbízott, Balesetvizsgáló (munkahelyi), Munkavédelmi előadó, Munkavédelmi megbízott, Üzembiztonsági megbízott

 

A képzési program az LK-EURÓPA Kft. Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben megtekinthetők.

Jelentkezem